Gezocht:

Ervaren medewerker bediening bij het leukste restaurant van Maarssen en omgeving!

Je word niet zenuwachtig van een volle bruisende zaak vol hongerige en dorstige mensen die zin hebben in een middagje/avondje uit. Je houdt goed overzicht en kan snel schakelen in een dynamische omgeving. Het geeft jou juist een kick als we het met elkaar weer geflikt hebben aan het eind van de avond want jij bent een echte teamplayer met een horecahart. En op de momenten dat het kan geef jij net dat beetje extra aandacht aan de gast zodat ze jou de volgende keer niet zijn vergeten, je bent immers ons visitekaartje!

We op zoek naar een enthousiaste, flexibele en 100% gastgerichte medewerker bediening met minimaal 2 jaar horeca ervaring.

Wat bieden wij?

De Heeren van Maarssen is al meer dan 10 jaar lang hét restaurant in Maarssen en omgeving. Onze gasten komen hier graag voor een kopje koffie met een appelcrumble, voor een gezellige high tea, een goede lunch of om te genieten van een heerlijk diner. Hierbij wordt al snel gedacht aan de Hanging Jack of de Heeren burger bereid op de Green Egg. Naast onze leuke en lekkere gerechten, die vers worden bereid in de keuken, hebben wij ook een leuk én goed team in de bediening. Zij zorgen er iedere dag voor dat onze gasten zich welkom voelen en ook graag weer terug komen. Samen met de keukenbrigade vormen wij 1 groot team. Wij werken hard om onze gasten een uitstekende service en gastvrijheid te bieden, die ze niet snel meer zullen vergeten. Los van het harde werken vinden wij een goede sfeer op de werkvloer heel belangrijk. Met elkaar knallen op de vloer maar ook daarnaast plezier met elkaar beleven zorgt ervoor dat je werk leuk is én blijft. We hebben aandacht voor onze mensen, er is ruimte om input te leveren en vinden het dus leuk als je meedenkt!

Verder bieden wij jou onder andere:

  • 4-Daagse werkweek;
  • Flexibele werktijden;
  • Een salaris van maximaal € 2200,- op basis van fulltime op basis van leeftijd en ervaring;
  • Goede fooi;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Leuke borrels, uitjes & personeelsfeestjes;
  • Werken in een gezellig, collegiaal en enthousiast team.

Krijg je van bovenstaande een glimlach op je gezicht?

Wacht dan niet langer en stuur je cv op naar info@deheerenvanmaarssen.nl.