Zelfstandig werkend kok bij het leukste restaurant van Maarssen e.o.

Heb jij een passie voor koken? Werk jij graag met verse producten? Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van een gezellig team? 3 x een ja? Dan zoeken wij jou, dus lees snel verder!

Wat ga je doen?

Ter versterking van onze keukenbrigade zoeken wij een nieuwe collega zelfstandig werkend kok. Samen met je collega’s Marvin, Robin, Kees en Boris kook jij de lekkerste gerechten voor onze gasten. Wij zijn geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Onze menukaart bestaat dus uit veel verschillende gerechten geïnspireerd door verschillende wereldkeukens. Wij werken met dagverse producten en wisselen regelmatig van kaart. Hierin denk jij natuurlijk mee!

Hoe je dag er ongeveer uit komt te zien?

Je komt de keuken binnen, je zet de apparatuur vast aan en trekt je mooie koksbuis aan. Je begint de dag met een kopje koffie en het doornemen van de reserveringen van de dag. De lunch wordt gezellig druk. Voor het diner is er in de Heerenkamer een walking diner voor 60 personen en in het restaurant zitten 2 grotere groepen, de andere tafels zijn ook vol gereserveerd. Tussen de lunch en het diner door komt er een groep dames high tea’en voor een babyshower. Leuk, dit beloofd een drukke maar gezellige dag te worden boordevol afwisseling.

Ondertussen zijn je andere collega’s ook gearriveerd. Samen beginnen jullie vast met het bereiden van de mise en place. De tijd vliegt voorbij en de werkdag is alweer om. Je krijgt een biertje aan de bar en neemt even plaats op de lounge. Even een lekker sluitborreltje drinken na al dat harde werken. Dat hebben wij wel verdient. Morgen weer een nieuwe dag!

Wie ben jij?

Natuurlijk is het fijn als je enige jaren ervaring hebt als zelfstandig werkend kok in een restaurant. Maar wanneer je deze ervaring hebt opgedaan door middel van stage is dat ook zeker een optie. Het is voor ons vooral belangrijk dat je een passie voor koken hebt en bekend bent met de HACCP-regels. Jij bent creatief, denkt mee in het maken van de menukaart en jij vindt het fijn om samen te werken. Wanneer het druk is blijf jij rustig en weet je overzicht te behouden. Ook wanneer de bediening tussendoor met een vraag komt, heb jij voor hen het antwoord. Daarnaast beschik jij over onder andere:

 • Minimaal een MBO 3 diploma zelfstandig werkend kok;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 4 dagen per week.

Wat bieden wij?

De Heeren van Maarssen is al meer dan 10 jaar lang het restaurant in Maarssen en omgeving. Onze gasten komen hier graag voor een kopje koffie met een appelcrumble, voor een heerlijke high tea, een goede lunch of om te genieten van een heerlijk diner. Hierbij wordt al snel gedacht aan de Hanging Jack of de Heeren burger bereid op de Green Egg. Naast het heerlijke eten dat vers wordt bereid in de keuken, hebben wij ook een goed team in de bediening. Zij zorgen er iedere dag voor dat onze gasten zich welkom voelen en serveren met liefde de meest heerlijke gerechten. Als zelfstandig werkend kok bij de Heeren van Maarssen maak jij onderdeel uit van onze keukenbrigade, maar wij zijn samen met de bediening 1 groot team. Wij werken hard om onze gasten een uitstekende service en gastvrijheid te bieden, die ze niet snel meer zullen vergeten. Los van het harde werken vinden wij een goede sfeer op de werkvloer heel belangrijk. Zo hebben wij geregeld leuke uitjes. Verder bieden wij jou onder andere:

 • Een salaris van maximaal € 2600,- afhankelijk van je ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Bonusregeling;
 • Onbeperkt vakantiedagen;
 • Een goede fooi;
 • Ruimte voor ontwikkeling;
 • Leuke personeelsfeestjes;
 • Personeelskorting;
 • Werken in een gezellig, jong en enthousiast team.

Interesse gekregen in de vacature? Stuur je cv op naar info@deheerenvanmaarssen.nl.