De Heerenkamer voor feesten en partijen

De Heerenkamer is een prachtige zaal voor groepen tot 120 personen. Ons team verzorgt uw vergadering, presentatie, trouwpartij, familiediner, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, condoleance, galadiner, enzovoort tot in de puntjes. De Heerenkamer heeft een prachtig eigen terras zodat u met uw gezelschap van het mooie weer kunt genieten.

Tafel voor twee of een feestje?

'De Heeren van Maarssen' is gelegen tussen de Vecht, de Maarseveense plassen en nabij de Loosdrechtse plassen. Met zijn grote terras en sfeervolle inrichting een prachtig restaurant voor lunch en diner.

Wij beschikken over een zeer ruime eigen parkeerplaats waardoor u ook met grote groepen uitstekend terecht kunt voor een lunch of diner, bijeenkomst of bedrijfsfeest. Wij bieden hiervoor verschillende aantrekkelijke arrangementen. Naast het a la carte menu bieden wij ook een uitgebreide kaart voor groepen.

Wilt u de avond afsluiten met een dansfeest of heeft u specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden! Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is.

Of het gaat om een tafel voor twee of een compleet verzorgd feest, u bent in goede handen bij 'De Heeren van Maarssen'.

De Heerenkamer voor feesten en partijen